eFaktura fra Valldal Hövleri AS

Til alle kunder som har innvilget kreditt hos oss, så sender vi nå ut alle faktura elektronisk via Visma.net Autoinvoice. Det betyr at du kan motta faktura enten via eFaktura, epost eller som vanlig post.

Dvs. at alle kunder som vi har registert med mobil telefon nr. og/eller epost adresse vil motta en melding fra Visma som lyder:

"Valldal Høvleri AS ønsker å sende deg efaktura. For mer informasjon se https://autoinvoice.visma.com/xxxx  Mvh Visma AutoInvoice"

Følger du linken så kan du godkjenne med BankID mottak av eFaktura fra oss, og da vil fakturaen fra oss dukke opp i Nettbanken og evt. Vipps om du har det. Ferdigutfylt med mottaker kontonr., KID og beløp, og det eneste du trenger å gjøre er å godkjenne faktura. Du har selvfølgelig mulighet til å ta opp fakturaen på skjermen, skrive den ut eller laste den ned lokalt.

Velger du å ikke godkjenne for eFaktura så vil Visma etter 2 dager sende deg faktura pr. epost dersom vi har din epost adresse registrert, hvis ikke går fakturaen i post.

Har du spørsmål rundt eFaktura så ta kontakt eller send oss en epost.

Vi bruker informasjonskapsler/cookies for å gi deg en tilpasset brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.